Ylöjärven puu Ihmisen kokoinen puutavarakauppa

15MM FILMIVANERI II-LAATU

Fenolifilmikalvolla pinnoitettu vaneri. Vanerin pinta on kova ja kosteuden kestävä. Pinnoitettuja vanereita on sekä sileällä että karhennetulla viira tai kuvio pinnalla. Pinnan kuosit vaihtelevat saatavuuden mukaan. Levyn koko on yleensä 1220*2440 tai 1250*2500 mm.

Filmivanerit ovat 2-laadun levyjä, yleisimmät viat liittyvät toisen puolen pinnoitukseen tai levyn reunojen suoruuteen. Myös muut laatuvirheet ovat mahdollisia.

Levysahaus

Halutessasi sahaamme vanerit haluamiisi mittoihin suorin sahauksin. Teemme myös levysahauksia ilman ennakkovarausta mahdollisuuksien mukaan. Suosittelemme kuitenkin, että varsinkin isommissa sahausmäärissä teet tilauksen ennakkoon, jolloin myös tilauksen maksaminen tapahtuu vasta noudettaessa. Lisätietoja levysahauksesta ja sen hinnoittelusta voit kysyä joko henkilökunnaltamme tai ottamalla yhteyttä myymäläämme.

Toimitus

Kuljetukset järjestyvät lähialueille omalla tai yhteistyökumppaneidemme kalustolla. Saamme toimituksen järjestymään myös muualle Suomeen kuljetusliikkeen kautta. Mikäli tarvitset toimituksen muualle kuin lähialueelle (yli 100 km), ota yhteyttä myymäläämme, niin selvitämme rahtikustannukset.

Halutessasi keräämme tuotteet valmiiksi odottamaan noutoa, ilmaiseksi.

Käyttöösi meiltä löytyy myös lainaperäkärryjä, veloituksetta ostosten yhteydessä. Saatavuuden voit varmistaa myymälästämme.

Tarkemmat toimitusehtomme löydät täältä.

Levyt myydään kappaleittain. 2-laadun tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautus oikeutta.

 

Yksikköhinnassa huomioitu mahdollinen tarjous.

20,50 €/m² (alv 24%)


Tuotetiedot

Laatu II-LAATU
Koko 15MM
Pituus
Materiaali FILMIVANERI
Myyntiyksikkö
Yksikköpaino 10.5 kg
Varastossa 475,84 m²
Muuta tietoa

yht. 20,50
20,50 €/m² ALV. 24% × 1