Ylöjärven puu Ihmisen kokoinen puutavarakauppa

26*92 PROFIX 2 LÄMPÖKÄSITELTY MÄNTY LUNADECK

Kotimainen Lunawood-lämpöpuusta valmistettu uritettu ja Profix 2-kiinnitysuralla varustettu terassilauta. Lunawood-lämpöpuu on valmistettu täysin luonnonmukaisin menetelmin, vesihöyryn ja korkeiden lämpötilojen avulla. Lämpökäsittelyn ansiosta puusta tulee pihkatonta ja sen kestävyys sekä muotopysyvyys paranevat olennaisesti. Käsittelemättömänä lämpökäsitelty puu harmaantuu auringon UV-säteilyn vaikutuksesta.

Asennus

Terassi tulee rakentaa irti maanpinnasta siten, että ilma pääsee virtaamaan terassin alta. Lautojen välin tulee jättää vähintään 6 mm:n rako, jotta ilma pääsee kiertämään ja sadevesi haihtuu helposti pois. Viereiseen seinään tulee jättää vähintään 6 mm:n väli ja lautojen päiden väliin 1–2 mm:n liikkumisvara.

Kiinnitykseen suosittelemme Profix 2-piilokiinnikkeitä. Koolausväli maksimissaan 45 cm.

Käsittely

Lunawood suosittelee säännöllistä pintakäsittelyä (UV-suoja-ainetta sisältävällä, sävytetyllä/ pigmentoidulla puuöljyllä, vahalla, puunsuojalla tai kuultomaalilla) lämpöpuulle aina, kun sen käyttökohde sijaitsee säärasitukselle alttiissa olosuhteissa. Pintakäsittely parantaa lämpöpuun värin säilymistä ja vähentää puumateriaaleille ominaista ajan myötä tapahtuvaa pinnan halkeilua ja ns. tikkuuntumista. Jos lämpöpuu jätetään ilman pintakäsittelyä tai käsitellään kirkkaalla puuöljyllä, harmaantuu pinta kauniisti kelonharmaaksi UV-säteiden vaikutuksesta. Kelonharmaa ulkonäkö on tyylikäs, eikä se heikennä suoranaisesti puun lahonkestoa.

Pintakäsittelyaine levitetään ohueksi kerrokseksi joko ennen asennusta tai heti sen jälkeen. Ylimääräinen aine pyyhitään pois. Kaikissa tapauksissa tulee noudattaa aineen valmistajan antamia ohjeita.

Pintakäsittely on syytä uusia tarvittaessa (1 - 4 vuoden välein, riippuen kuinka paljon aurinko pääsee pintaa rasittamaan). Uusintakäsittelyn tarve vaihtelee ilmastosta, käyttökulutuksesta ja UV-säteilylle altistumisesta.

Mikäli harmaantumista on jo tapahtunut ja haluat palauttaa alkuperäisen lämpöpuun värin, on se mahdollista puulle tarkoitetulla tehopesuliuoksella ja/tai hiomalla. Tämän jälkeen puun pinta voidaan käsitellä normaalisti esimerkiksi puuöljyllä, joka sisältää värin säilymistä lisäävää ruskeaa pigmenttiä.

Toimitus

Kuljetukset järjestyvät lähialueille omalla tai yhteistyökumppaneidemme kalustolla. Saamme toimituksen järjestymään myös muualle Suomeen kuljetusliikkeen kautta. Mikäli tarvitset toimituksen muualle kuin lähialueelle (yli 100 km), ota yhteyttä myymäläämme, niin selvitämme rahtikustannukset.

Halutessasi keräämme tuotteet valmiiksi odottamaan noutoa, ilmaiseksi.

Käyttöösi meiltä löytyy myös lainaperäkärryjä, veloituksetta ostosten yhteydessä. Saatavuuden voit varmistaa myymälästämme.

Tarkemmat toimitusehtomme löydät täältä.

 

Laudat myydään kappaleittain. Asennettu tuote on hyväksytty tuote, tuotteissa ilmeneviin mahdollisiin tuotantovirheisiin voidaan vedota vain ennen niiden asentamista.

 

Kaikki linkit avautuvat uuteen ikkunaan.

Valmistajan asennusohje (englanninkielinen).

Lisätietoja palveluistamme löytyy Palvelut -sivulta.

Valmistaja: Lunawood Oy

 

Yksikköhinnassa huomioitu mahdollinen tarjous.

2,95 €/m (alv 24%)


Tuotetiedot

Laatu A-LAATU
Koko 26*92
Pituus
Materiaali MÄNTY
Myyntiyksikkö m
Yksikköpaino 0.95 kg
Varastossa 864,00 m
Muuta tietoa

yht. 2,95
2,95 €/m ALV. 24% × 1