Ylöjärven puu Ihmisen kokoinen puutavarakauppa

Palvelut

 

Ylöjärven Puu Oy lyhyesti

Ylöjärven Puu on yksityinen vuonna 1990 perustettu, puutavaran myyntiin erikoistunut yritys. Toimimme Pirkanmaalla ja keskitymme voimakkaasti sekä yksityis- että yritysasiakkaiden tarpeiden hoitamiseen ja hyvään palveluun. Tavoitteenamme on pitää suoraan hyllystä saatavilla yhtä Pirkanmaan kattavinta valikoimaa eri käyttötarkoituksiin soveltuvia puutavaratuotteita. Ja jos jotain ei hyllystä löydy, pyrimme järjestämään myös tämän saatavillesi laajan yhteistyöverkostomme kautta. Älä siis pelkää ottaa yhteyttä meihin myös haastavemmissa puuhun liittyvissä tarpeissa.

Ylöjärven Puun luottoluokitus on ollut jo vuosia vähintään AA-luokitettu.  

 

 

Keräys

Mikäli et halua itse kerätä tuotteita hyllyistämme, voimme halutessasi koota tarvitsemasi puutavarat haluamassasi järjestyksessä valmiiksi nippuun odottamaan noutoa, veloituksetta. Eikä tuotteita tarvitse maksaa ennakkoon, vaan vasta noudon yhteydessä. Mikäli haluat tuotteesi valmiiksi niputettuna, tee tilaus 1 - 2 työpäivää ennen aiottua noutoa. Ilmoitathan tilausta tehdessäsi myös millaisella kalustolla olisit tulossa puutavaroita noutamaan, niin tiedämme ottaa huomioon myös mahdolliset kuljetusvälineen aiheuttamat rajoitukset.

 

 

 

Asiakassirkkeli

Käytössäsi on 2 asiakassirkkeliä. Näillä voit veloituksetta katkaista puutavarasi joko valmiiseen määrämittaan, tai sitten kuljetusta varten lyhyempiin pätkiin. Tarvittaessa avustusta sirkkeleiden käyttöön voit kysyä henkilökunnaltamme.

 

Katkontapalvelu

Halutessasi voit tilata puutavarat valmiiksi mittoihin katkottuna. Mikäli haluat tuotteesi valmiiksi mittoihin katkottuna, tee tilaus 1 - 2 työpäivää ennen aiottua noutoa/kuljetusta. Lisätietoja katkontapalvelusta ja sen hinnoittelusta voit kysyä joko henkilökunnaltamme tai ottamalla yhteyttä myymäläämme. 

 

Levysahaus

Laajasta valikoimastamme löytyvät liimapuulevyt, vanerit, melamiinilevyt jne. voit sahauttaa haluamiisi mittoihin. Levysahauksia teemme myös ilman ennakkovarausta mahdollisuuksien mukaan. Suosittelemme kuitenkin, varsinkin isommissa sahausmäärissä, tilauksen tekemistä ennakkoon, jolloin säästyt mahdolliselta odottamiselta. Tällöin tilauksen maksaminen tapahtuu vasta noudettaessa. Lisätietoja levysahauksesta ja sen hinnoittelusta voit kysyä joko henkilökunnaltamme tai ottamalla yhteyttä myymäläämme.

 

Sähköiset palvelut

Asiakkaillamme on mahdollisuus saada halutessaan tunnukset verkkosivuillemme, jolloin näet tuotekohtaisesti sovitut hintasi, pääset tekemään uusia tilauksia vaivattomasti ajasta ja paikasta riippumatta sekä selaamaan vanhojen tilaustesi tietoja. Kaiken tämän voit tehdä myös mobiililaitteillasi, sillä sivusto on tehty mobiililaitteita silmällä pitäen. Henkilösuojalain mukaisen rekisteriselosteen löydät täältä.

 

Tarjouslaskelma

Mikäli teillä on tarve suuremmalle määrälle tuotteita, laskemme teille tarjouksen kyseisistä tuotteista. Tarjouspyynnön tekeminen sivuiltamme on helppoa, kerätkää koriin haluamanne tuotteet ja niiden kokonaismäärät. Tämän jälkeen teiltä pyydetään yhteystiedot, joiden perusteella saamme vastattua tarjouspyyntöönne ja mikäli listattuihin tuotteisiin liittyy jotain erityistoiveita, niin niistä voitte kertoa meille vapaassa tekstikentässä. Mikäli sivuiltamme ei löydy jotain haluamaasi tuotetta, kirjoita kyseisen tuotteen tiedot vapaaseen tekstikenttään, niin selvitämme myös tämän tuotteet ja annamme siitä hinnan, mikäli toimitus saadaan järjestymään. Vastauksen tarjouspyyntöönne saatte 1 - 2 arkipäivän kuluessa.

 

Peräkärry

Ostoksesi voit kuljettaa itse perille meidän asiakasperäkärryillä, veloituksetta. Käytössäsi on kaikkiaan 4 eri peräkärryä, joista isoimman kantavuus on 2 000 kg. Kysy lisää peräkärryn lainaamisesta henkilökunnaltamme tai ota yhteyttä myymäläämme.

 

Kuljetus

Meiltä löytyy oma kuljetuskalusto, jolla varmistamme että tilaukset toimitetaan perille sovittuun aikaan. Lisäksi käytämme tarvittaessa apuna myös paikallisia kuljetusyrittäjiä. Lisätietoja kuljetuksista, aikatauluista ja hinnoittelusta saat henkilökunnaltamme tai ottamalla yhteyttä myymäläämme. Kuljetuksiin liittyvät tarkemmat ehdot löytät toimitusehtojen kuljetusehto -kohdasta.

 

Kestopuun kierrätys

Kestopuun kierrätykseen pihastamme löytyy kierrätyslava, johon kotitalouksien kestopuujätteet (max. 1 m3) voi tuoda veloituksetta.