Ylöjärven puu Ihmisen kokoinen puutavarakauppa

Asiakastarinat

Jarmo Koskela ja Petri Niemelä ovat jo 28 vuotta olleet Ylöjärven Puun kanta-asiakkaita. Aina, kun miehillä on jotakin remontoitavaa, korjattavaa tai rakennettavaa, he suuntaavat Soppeenmäkeen. Luottoyrityksessä palvelu pelaa, valikoima on kattava ja hinta kohdallaan.

Tällä kerralla kaverukset ovat ottaneet urakakseen nikkaroida uniikin parivuoteen suvun yhteiseen kesäpaikkaan. Suinulan kesämökillä on vilskettä, kun eri perheet viettävät porukalla suvea.

– Kesämökissä on sellainen soppi, johon vakiomittainen vuode ei mahdu. Päätimme tehdä porukalla perinteisen lautasängyn. Se on mittatilaustyö, Koskela ja Niemelä kertovat.


Heidän mukaansa tehtävä on helppo.
– Saamme täältä Ylöjärven Puusta täydelliset mänty- ja kuusilaudat, joista sänky kootaan. Olemme tehneet sängystä piirustuksen tarkoilla mitoilla. Sahaamme jokaisen osan oikeanmittaiseksi. Tämän puutavarakaupan valikoimissa on myös ruuvit ynnä muut tykötarpeet, joten sängyn tekemisessä tarvittavat kaikki materiaalit ovat helposti kasassa, Koskela ja Niemelä kiittelevät.

 

Petri Niemelä ja Jarmo Koskela katkaisivat mänty- ja kuusilautansa määrämittaisiksi Ylöjärven Puun asiakassirkkelillä.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Petri Niemelä ja Jarmo Koskela katkaisivat mänty- ja kuusilautansa määrämittaisiksi Ylöjärven Puun asiakassirkkelillä.

– Valmistamme uuden sängyn paikan päällä mökillä. Meillä on iloinen käsityön hetki luvassa, miehet iloitsevat.


Kuvataiteilija Petri Niemelä asioi ahkerasti Ylöjärven Puussa maalauspohjia tarvitessaan. Hän saa korkeatasoiset koivuvanerit ja listat haluamillaan määrämitoilla.

– Ylöjärven Puu on ollut yhteistyökumppanini erittäin kauan. Arvostan puutavarakaupan henkilökunnan ammattitaitoa ja ystävällisyyttä. Täällä otetaan jokaisen asiakkaan asia todesta; ammattilaiset ratkaisevat tarpeet aina parhain päin, Niemelä kiittää.

– Kun puutavarakauppa hoitaa hommansa, tee-se-itse–mies innostuu eri askareista, hän lisää.

 

Uniikin parivuoteen puuosat ovat valmiina. Käsityötaitoiset miehet tekevät kesämökille ikuisen sängyn.

Uniikin vuoteen puuosat ovat valmiina. Käsityötaitoiset miehet tekevät kesämökille ikuisen sängyn.