Ylöjärven puu Ihmisen kokoinen puutavarakauppa

12*42 JALKALISTA MDF HARMAA TAMMI L=3,3m

MDF:stä (puristemassasta) valmistettu harmaaksi maalattua tammea jäljittelevä jalkalista. MDF:stä valmistetut listat ovat tasalaatuisia, eivät vääntyile. Lisäksi MDF-listat soveltuvat erityisesti kolhualttiisiin paikkoihin, koska MDF –raaka-aine on kovempaa kuin puu ja kestää siten paremmin iskuja.

MDF:stä valmistetut tuotteet eivät kuitenkaan sovellu kosteisiin tiloihin (esim. pesutiloihin) tai talvet kylmillään oleviin tiloihin, koska materiaali turpoaa kastuessaan.

Listan menekin arvioinnissa auttaa, että lattian neliömäärä (m2) ja tarvittavien jalkalistojen metrimäärä, vähennettynä oviaukkojen määrällä, vastaavat toisiaan.

Valittaessa jalkalistaa tulee huomioida lattiapäällysteen materiaali ja kuosi. Esimerkiksi parkettilattiaa asennettaessa on parketin ja seinän väliin jätettävä rako, jotta parketti pääsee elämään kosteuden mukaan.

Kiinnitys

Jalkalistoja ei saa kiinnittää lattiapäällysteisiin, koska lattiapäällysteet saattavat muuttaa kokoaan ja/tai elää kosteuden mukaan.

Naulaamalla: Naulausvälisuositus 60 cm, kiinnitä lisäksi lista molemmista päistä.

Piilokiinnike: Käytetään MDF-jalkalistojen kanssa. Mittaa piilokiinnikkeelle oikea asennuskorkeus lattiasta käyttämällä listanpalaa (n. 2cm). Kiinnikkeen tulee osua listan takana olevaan uraan. Asenna kiinnike ruuvaamalla tai naulaamalla alustan mukaan. Asennustiheys n. 2 kpl/metri. Sama kiinnike käy myös nurkkiin taivuttamalla kiinnike keskeltä 90 astetta. Laita kiinnike aina myös listojen jatkoskohtaan.

Liimaamalla: Pintojen tulee olla puhtaat, kuivat, pölyttömät ja rasvattomat. Käytä asennukseen sopivaa liimaa, esimerkiksi Würth asennusliimaa. Levitä liima listan taakse ja paina lista kiinni seinään. Irrota lista alustasta ja varmista, että liimaa on riittävä määrä. Odote hetki liiman imeytymistä alustaan ja paina lista uudestaan kiinni. Noudata käytettävän liiman valmistajan käyttöohjeita.

Ruuvaamalla: Huomioi että reiän keskipiste on vähintään 20 mm:n etäisyydellä reunasta. Reiän koko sama kuin ruuvin paksuus ilman kierrehelttoja. Betoniseinässä tarvitset ruuviin sopivan nailontulpan.

Listanaulatulpalla: Huomioi että reiän keskipiste on vähintään 20 mm:n etäisyydellä reunasta. Reiän koko naulatulpan asennusohjeiden mukaisesti.

Hoito-ohjeet

-        Pyyhitään kevyesti kostealla nukkaamattomalla puuvillaliinalla.

-        Voidaan käyttää mietoja pesuaineliuoksia.

-        Vahvat pesuaineliuokset saattavat vaurioittaa tuotteen pintaa.

Maalaus- ja korjausohjeet

Pinnoitettuja tuotteita ei voi maalata.

Toimitus

Kuljetukset järjestyvät lähialueille omalla tai yhteistyökumppaneidemme kalustolla. Saamme toimituksen järjestymään myös muualle Suomeen kuljetusliikkeen kautta. Mikäli tarvitset toimituksen muualle kuin lähialueelle (yli 100 km), ota yhteyttä myymäläämme, niin selvitämme rahtikustannukset.

Halutessasi keräämme tuotteet valmiiksi odottamaan noutoa, ilmaiseksi.

Käyttöösi meiltä löytyy myös lainaperäkärryjä, veloituksetta ostosten yhteydessä. Saatavuuden voit varmistaa myymälästämme.

Tarkemmat toimitusehtomme löydät täältä.

 

Listat myydään kappaleittain. Asennettu tuote on hyväksytty tuote, listoissa ilmeneviin mahdollisiin tuotantovirheisiin voidaan vedota vain ennen niiden asentamista.

 

Kaikki linkit avautuvat uuteen ikkunaan.

Lisätietoja palveluistamme löytyy Palvelut -sivulta.

Listoitus ohjeita löytyy Puuinfon panelointi ja listat -oppaasta.

Valmistaja: Listatalo Oy

 

Yksikköhinnassa huomioitu mahdollinen tarjous.

5,60 €/kpl (alv 24%)


Tuotetiedot

Laatu KALVOTETTU
Koko 12*42
Pituus 3,30
Materiaali MDF
Myyntiyksikkö kpl
Yksikköpaino 0.998 kg
Varastossa 44,00 kpl
Muuta tietoa

yht. 5,60
5,60 €/kpl ALV. 24% × 1