Ylöjärven puu Ihmisen kokoinen puutavarakauppa

13MM KIPSILEVY ERIKOISKOVA 1,2*3,0m

LEK 13 Erikoiskova sisäverhouslevy soveltuu kaikkiin sisäverhouksiin. Erikoiskova kipsilevy soveltuu myös laatoitettaviin märkätiloihin.

Levyn ydin on lasikuituvahvisteista kipsiä ja pinta kartonkipäällysteinen. Levyn pitkät sivut ovat kartonkipäällysteiset ja reunaohennetut. Levyn lyhyet sivut ovat suorareunaiset.

Levyn koko on 1,2m x 3,0m.

Toimitus

Halutessasi keräämme ilmaiseksi tuotteet valmiiksi odottamaan noutoa.

Ostosten yhteydessä käyttöösi meiltä löytyy veloituksetta lainaperäkärryjä. Saatavuuden voit varmistaa myymälästämme.

Kuljetukset järjestyvät lähialueille (max. 100 km) yhteistyökumppaneidemme kalustolla. Rahdin hinta määräytyy etäisyyden mukaan, rahtien hinnat ja toimitusehdot löydät täältä

Toimitamme myös muualle Suomeen Postin välityksellä 2 – 4 arkipäivässä. Mikäli tarvitset toimituksen Postin välityksellä, ota yhteyttä myymäläämme, niin selvitämme toimituskustannukset. Voit myös kerätä tarjouspyyntökoriin haluamasi tuotteet ja lähettää tarjouspyynnön toimitustiedoilla varustettuna meille, niin vastaamme viimeistään seuraavan arkipäivän kuluessa. Tarjouspyynnön tekeminen ei vielä sido mihinkään. Postin välityksellä tapahtuvien toimitusten osalta lähetämme ennakkolaskun sähköpostilla ja sen maksettua lähetämme tilatut tuotteet.

Tarkemmat toimitusehtomme löydät täältä.

Levyt myydään kappaleittain. Asennettu tuote on hyväksytty tuote, levyissä ilmeneviin mahdollisiin tuotantovirheisiin voidaan vedota vain ennen niiden asentamista.

Kaikki linkit avautuvat uuteen ikkunaan.

Lisätietoja palveluistamme löytyy Palvelut -sivulta.

Valmistaja: Siniat

 

Yksikköhinnassa huomioitu mahdollinen tarjous.

18,95 €/kpl (alv 24%)


Tuotetiedot

Laatu
Koko 13MM
Pituus 3
Materiaali KIPSILEVY
Myyntiyksikkö kpl
Yksikköpaino 42.9 kg
Varastossa 266,00 kpl
Muuta tietoa

yht. 18,95
18,95 €/kpl ALV. 24% × 1