Ylöjärven puu Ihmisen kokoinen puutavarakauppa

40*140 LAUDEREUNA HAAPA LIIMARAKENNE

Käsittelemättömästä haavasta liimamaalla valmistettu lauteen etureuna.

Massiivinen etureuna on näyttävän näköinen ja erittäin jämäkkä. Sen ansiosta laude ei notku, ja se sallii pidempiäkin jännevälejä. Etureunapuun pituus on 2,1m.

Käsittely

Suosittelemme haapatuotteiden käsittelyä ennen käyttöönottoa puhdistamisen helpottamiseksi ja likaantumisen estämiseksi. Tuotteen voi käsitellä esim. saunavahalla tai parafiiniöljyllä. Parafiiniöljy syventää puun omaa sävyä, jolloin haapa muuttuu kellertävämmäksi.

Pinnat puhdistetaan liasta ja pölystä. Pinnat käsitellään käsittelyaineen ohjeiden mukaisesti.

Varmista sävyn soveltuvuus, ennen varsinaista käsittelyä. Noudata käsittelytuotteelle annettuja ohjeita.

Toimitus

Halutessasi keräämme ilmaiseksi tuotteet valmiiksi odottamaan noutoa.

Ostosten yhteydessä käyttöösi meiltä löytyy veloituksetta lainaperäkärryjä. Saatavuuden voit varmistaa myymälästämme.

Kuljetukset järjestyvät lähialueille (max. 100 km) yhteistyökumppaneidemme kalustolla. Rahdin hinta määräytyy etäisyyden mukaan, rahtien hinnat ja toimitusehdot löydät täältä

Toimitamme myös muualle Suomeen Postin välityksellä 2 – 4 arkipäivässä. Mikäli tarvitset toimituksen Postin välityksellä, ota yhteyttä myymäläämme, niin selvitämme toimituskustannukset. Voit myös kerätä tarjouspyyntökoriin haluamasi tuotteet ja lähettää tarjouspyynnön toimitustiedoilla varustettuna meille, niin vastaamme viimeistään seuraavan arkipäivän kuluessa. Tarjouspyynnön tekeminen ei vielä sido mihinkään. Postin välityksellä tapahtuvien toimitusten osalta lähetämme ennakkolaskun sähköpostilla ja sen maksettua lähetämme tilatut tuotteet.

Tarkemmat toimitusehtomme löydät täältä.

Mallipalat

Mikäli haluat varmistaa tuotteen ulkonäön soveltuvuuden käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Näiden avulla voit rauhassa mallailla ja vertailla tuotetta paikanpäällä, ennen ostopäätöksen tekoa.

Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postituskulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä. Postin välityksellä toimitettavia mallipaloja varten otathan yhteyttä myymäläämme, yhteystiedot löydät täältä.

Laudat myydään kappaleittain. Asennettu tuote on hyväksytty tuote, laudoissa ilmeneviin mahdollisiin tuotantovirheisiin voidaan vedota vain ennen niiden asentamista.

 

Kaikki linkit avautuvat uuteen ikkunaan.

Lisätietoja palveluistamme löytyy Palvelut -sivulta.

Valmistaja:  Oy Genetrade Wood Products Ab

 

Yksikköhinnassa huomioitu mahdollinen tarjous.

16,50 €/m (alv 24%)


Tuotetiedot

Laatu A / LIIMATTU
Koko 40*140
Pituus 2,10
Materiaali HAAPA
Myyntiyksikkö m
Yksikköpaino 2.24 kg
Varastossa 23,40 m
Muuta tietoa

yht. 16,50
16,50 €/m ALV. 24% × 1