Ylöjärven puu Ihmisen kokoinen puutavarakauppa

26*140 LUNA TWPC GRAFIITINHARMAA L=4,0m

Lämpöpuukomposiitti soveltuu hyvin erilaisiin ilmastoihin ja käyttökohteisiin. Luna TWPC laudan toinen puoli on harjattu ja toinen uritettu, voit valita käyttöpuoleksi haluamasi. Laudan onteloprofiili mahdollistaa piilokaapeloinnit esim. valaistus- tai lämmitysratkaisuille.

Luna TWPC terassituotteiden lopullinen väri on nähtävillä noin 6 –12 viikon kuluttua asennuksesta, riippuen UV-säteilyn määrästä. Etenkin hopeanharmaassa tuotteessa on uutena havaittavissa lämpöpuukuidusta johtuvaa ruskeaa kuitua, mutta sävy muuttuu harmaaksi UV:n vaikutuksesta.

Lunawood lämpöpuukomposiitti on ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta yksi markkinoiden stabiileimmista komposiittimateriaaleista. Se kestää lämpötilavaihteluita paremmin kuin mikään muu komposiitti. Nämä ominaisuudet saadaan aikaan hyödyntämällä korkealaatuista lämpöpuukuitua, jota tuotteessa on kaksi kertaa enemmän kuin vastaavassa, samankokoisessa puukappaleessa. Lunawood komposiitin tiheys on noin kolminkertainen verrattuna suomalaisen männyn tiheyteen ja tästä määrästä 65 % on lämpöpuukuitua ja 20 % laadukasta CIRCO® -polypropeenikierrätysmuovia. Korkea puukuitupitoisuus ja lämpöpuun luontainen elämättömyys tekevät lämpöpuukomposiitista mitta- ja muotopysyvän vuosikymmeniksi eteenpäin.

Luna TWPC on myrkytön ja PVC-vapaa tuote, joka on valmistettu 85 % uusioraaka-aineesta. Se on erittäin ympäristöystävällinen elinkaarensa alusta loppuun saakka. Rakennusvaiheessa syntyvän ylijäämän voi polttaa puun tavoin tai hävittää energiajätteen mukana.

Asennus

Koolausväli maksimissaan 400 mm.

Menekki 6,85 m/m2.

Valmistajan asennusohjeet löydät täältä.

Hoito-ohjeet

Lunawood lämpöpuukomposiitti on helppohoitoinen, eli sitä ei tarvitse pintakäsitellä. Lautojen pinta ja välit tulee kuitenkin harjata puhtaaksi säännöllisesti sekä pestä tarpeen mukaan vedellä ja miedolla pesuaineella. Tuote ei ole täysin kosteutta hylkivä, joten esimerkiksi ruoka- ja rasvatahrat tulisi puhdistaa etenkin harjatulta pinnalta nopeasti, jotta ne eivät ehdi imeytyä puukuituun. Lämpöpuukomposiitti on myös aidon puun tapaan herkkä naarmuille, joten kalusteiden jaloissa on hyvä olla pehmikkeet.

Toimitus

Kuljetukset järjestyvät lähialueille omalla tai yhteistyökumppaneidemme kalustolla. Saamme toimituksen järjestymään myös muualle Suomeen kuljetusliikkeen kautta. Mikäli tarvitset toimituksen muualle kuin lähialueelle (yli 100 km), ota yhteyttä myymäläämme, niin selvitämme rahtikustannukset.

Halutessasi keräämme tuotteet valmiiksi odottamaan noutoa, ilmaiseksi.

Käyttöösi meiltä löytyy myös lainaperäkärryjä, veloituksetta ostosten yhteydessä. Saatavuuden voit varmistaa myymälästämme.

Tarkemmat toimitusehtomme löydät täältä.

 

Laudat myydään kappaleittain. Asennettu tuote on hyväksytty tuote, tuotteissa ilmeneviin mahdollisiin tuotantovirheisiin voidaan vedota vain ennen niiden asentamista.

 

Kaikki linkit avautuvat uuteen ikkunaan.

Lisätietoja palveluistamme löytyy Palvelut -sivulta.

Valmistaja: Lunawood Oy

 

Yksikköhinnassa huomioitu mahdollinen tarjous.

30,00 €/kpl (alv 24%)


Tuotetiedot

Laatu KOMPOSIITTI
Koko 26*140
Pituus 4
Materiaali KOMPOSIITTI
Myyntiyksikkö kpl
Yksikköpaino 10.4 kg
Varastossa 99,00 kpl
Muuta tietoa

yht. 30,00
30,00 €/kpl ALV. 24% × 1

Menekkilaskuri

Huom! Lisää tulokseen hukkavara n. 10–15%

Laskettu menekki

  • Menekki: 0 metriä
  • Pinta-ala: 0 m2
  • Mitta: 0m × 0m