Ylöjärven puu Ihmisen kokoinen puutavarakauppa

10*120 MDF VALKOINEN TASAPANEELI (KOST.KESTÄVÄ) L=2,08m

MDF:stä (puristemassasta) valmistettu valkoiseksi maalattu paneeli, jossa on mikropyöristetyt reunat ja päätypontit. Tasapaneelin pontti menee tiiviisti kiinni siten ettei pontista näkyviin jää kuin pieni reunan pyöristyksistä aiheutuva ura. Voidaan käyttää sisätiloissa katto- ja seinäpaneelointiin.

Kosteuden kestävä MDF –paneeli soveltuun erinomaisesti vaativiin tiloihin, kuten pukuhuoneisiin ja kodinhoitotiloihin. Valkoiseksi maalattu paneeli on hyvä valinta myös pesutilan kattomateriaaliksi, ei suihkutilan seinäksi. Paneelia ei suositella käytettäväksi jatkuvan roiskeveden kohteisiin. MDF –paneelin pinta on kosteutta ja likaa hylkivä, josta tahrat on helppo pyyhkiä pois.

Päätyponttauksen ansiosta paneelia voidaan jatkaa siitä, mihin edellinen loppuu, eikä tarvitse katkaista koolauksen kohdalta. Jatkoksissa on kuitenkin huomioitava ettei kahta jatkosta tule vierekkäin samalle koolausvälille. Koolausvälin suositus on maksimissaan 400 mm.

MDF:stä valmistetut paneelit ovat tasalaatuisia, eivät vääntyile ja soveltuvat erityisesti kolhualttiissiin paikkoihin, koska materiaali on perinteisiä männystä tai kuusesta valmistettuja paneeleita kovempaa.

Paneelin pituus 2,08 m ja paketissa on 10,4 m (1,12 m2). 

Toimitus

Halutessasi keräämme ilmaiseksi tuotteet valmiiksi odottamaan noutoa.

Ostosten yhteydessä käyttöösi meiltä löytyy veloituksetta lainaperäkärryjä. Saatavuuden voit varmistaa myymälästämme.

Kuljetukset järjestyvät lähialueille (max. 100 km) yhteistyökumppaneidemme kalustolla. Rahdin hinta määräytyy etäisyyden mukaan, rahtien hinnat ja toimitusehdot löydät täältä

Toimitamme myös muualle Suomeen Postin välityksellä 2 – 4 arkipäivässä. Mikäli tarvitset toimituksen Postin välityksellä, ota yhteyttä myymäläämme, niin selvitämme toimituskustannukset. Voit myös kerätä tarjouspyyntökoriin haluamasi tuotteet ja lähettää tarjouspyynnön toimitustiedoilla varustettuna meille, niin vastaamme viimeistään seuraavan arkipäivän kuluessa. Tarjouspyynnön tekeminen ei vielä sido mihinkään. Postin välityksellä tapahtuvien toimitusten osalta lähetämme ennakkolaskun sähköpostilla ja sen maksettua lähetämme tilatut tuotteet.

Tarkemmat toimitusehtomme löydät täältä.

Mallipalat

Mikäli haluat varmistaa tuotteen ulkonäön soveltuvuuden käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Näiden avulla voit rauhassa mallailla ja vertailla tuotetta paikanpäällä, ennen ostopäätöksen tekoa.

Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postituskulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä. Postin välityksellä toimitettavia mallipaloja varten otathan yhteyttä myymäläämme, yhteystiedot löydät täältä.

Paneelit myydään paketeittain (5kpl/paketti). Asennettu tuote on hyväksytty tuote, paneeleissa ilmeneviin mahdollisiin tuotantovirheisiin voidaan vedota vain ennen niiden asentamista.

 

Kaikki linkit avautuvat uuteen ikkunaan.

Lisätietoja palveluistamme löytyy Palvelut -sivulta.

Panelointi ohjeita löytyy Puuinfon panelointi ja listat -oppaasta

Valmistaja: Listatalo Oy

 

Yksikköhinnassa huomioitu mahdollinen tarjous.

32,00 €/pkt (alv 24%)


Tuotetiedot

Laatu
Koko
Pituus 2,08
Materiaali
Myyntiyksikkö pkt
Yksikköpaino 8 kg
Varastossa 60,00 pkt
Muuta tietoa

yht. 32,00
32,00 €/pkt ALV. 24% × 1

Menekkilaskuri

Huom! Lisää tulokseen hukkavara n. 10–15%

Laskettu menekki

  • Menekki: 0 metriä
  • Pinta-ala: 0 m2
  • Mitta: 0m × 0m