Ylöjärven puu Ihmisen kokoinen puutavarakauppa

44*100 VS/VL

Vajaasärmäinen sahapintainen lankku. Tämän tuotteen uuden laatuluokituksen mukainen laatuluokka on D.

Sahatavaralaatujen erot on esitetty havainnollisin kuvin Puuinfon julkaisemassa esitteessä. Sahatavarat voidaan lajitella myös yhdistelmäluokkiin AB tai ABC.

Sahatavaroiden yleisimmät mitat ja sallitut mittapoikkeamat löytyvät Puuinfon taulukosta

Asiakassirkkeli

Käytössäsi on 2 asiakassirkkeliä, joilla voit veloituksetta katkaista puutavaraasi kuljetusta varten lyhyempiin pätkiin tai valmiiseen määrämittaan. Henkilökuntamme avustaa sinua tarvittaessa sirkkeleiden käytön kanssa.

Katkontapalvelu

Halutessasi voit tilata puutavarat valmiiksi mittoihin katkottuna. Mikäli haluat tuotteesi valmiiksi mittoihin katkottuna, tee tilaus 1 - 2 työpäivää ennen aiottua noutoa tai kuljetusta. Lisätietoja katkontapalvelusta ja sen hinnoittelusta voit kysyä joko henkilökunnaltamme tai ottamalla yhteyttä myymäläämme.

Toimitus

Kuljetukset järjestyvät lähialueille omalla tai yhteistyökumppaneidemme kalustolla. Saamme toimituksen järjestymään myös muualle Suomeen kuljetusliikkeen kautta. Mikäli tarvitset toimituksen muualle kuin lähialueelle (yli 100 km), ota yhteyttä myymäläämme, niin selvitämme rahtikustannukset.

Halutessasi keräämme tuotteet valmiiksi odottamaan noutoa, ilmaiseksi.

Käyttöösi meiltä löytyy myös lainaperäkärryjä, veloituksetta ostosten yhteydessä. Saatavuuden voit varmistaa myymälästämme.

Tarkemmat toimitusehtomme löydät täältä.

Laudat myydään kappaleittain. Asennettu tuote on hyväksytty tuote, tuotteissa ilmeneviin mahdollisiin tuotantovirheisiin voidaan vedota vain ennen niiden asentamista.

 

Kaikki linkit avautuvat uuteen ikkunaan.

Lisätietoja palveluistamme löytyy Palvelut -sivulta.

Valmistaja: Luvia Oy 

 

Yksikköhinnassa huomioitu mahdollinen tarjous.

1,28 €/m (alv 24%)


Tuotetiedot

Laatu VS/VL
Koko 44*100
Pituus
Materiaali KUUSI/MÄNTY
Myyntiyksikkö m
Yksikköpaino 2 kg
Varastossa 12168,90 m
Muuta tietoa

yht. 1,28
1,28 €/m ALV. 24% × 1