Ylöjärven puu Ihmisen kokoinen puutavarakauppa

15MM HAVUVANERI

Havupintainen kilovaneri. Kilovanerin pintaviilussa sallittaan pintavirheitä, mutta levyn liimauslaatu on sama kuin priimassa.

Levyn koko yleensä 1220*2440, mutta levyn muodot voivat poiketa suorakaiteesta ja reunavajaata sallitaan.

Levysahaus

Halutessasi sahaamme vanerit haluamiisi mittoihin suorin sahauksin. Teemme myös levysahauksia ilman ennakkovarausta mahdollisuuksien mukaan. Suosittelemme kuitenkin, että varsinkin isommissa sahausmäärissä teet tilauksen ennakkoon, jolloin myös tilauksen maksaminen tapahtuu vasta noudettaessa. Lisätietoja levysahauksesta ja sen hinnoittelusta voit kysyä joko henkilökunnaltamme tai ottamalla yhteyttä myymäläämme.

Toimitus

Halutessasi keräämme ilmaiseksi tuotteet valmiiksi odottamaan noutoa.

Ostosten yhteydessä käyttöösi meiltä löytyy veloituksetta lainaperäkärryjä. Saatavuuden voit varmistaa myymälästämme.

Kuljetukset järjestyvät lähialueille (max. 100 km) yhteistyökumppaneidemme kalustolla. Rahdin hinta määräytyy etäisyyden mukaan, rahtien hinnat ja toimitusehdot löydät täältä

Toimitamme myös muualle Suomeen Postin välityksellä 2 – 4 arkipäivässä. Mikäli tarvitset toimituksen Postin välityksellä, ota yhteyttä myymäläämme, niin selvitämme toimituskustannukset. Voit myös kerätä tarjouspyyntökoriin haluamasi tuotteet ja lähettää tarjouspyynnön toimitustiedoilla varustettuna meille, niin vastaamme viimeistään seuraavan arkipäivän kuluessa. Tarjouspyynnön tekeminen ei vielä sido mihinkään. Postin välityksellä tapahtuvien toimitusten osalta lähetämme ennakkolaskun sähköpostilla ja sen maksettua lähetämme tilatut tuotteet.

Tarkemmat toimitusehtomme löydät täältä.

Levyt myydään kappaleittain. 2-laadun tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautus oikeutta.

 

Yksikköhinnassa huomioitu mahdollinen tarjous.

11,50 €/m² (alv 24%)


Tuotetiedot

Laatu KILOLAATU
Koko 15MM
Pituus
Materiaali HAVU
Myyntiyksikkö
Yksikköpaino 7.5 kg
Varastossa 322,40 m²
Muuta tietoa

yht. 11,50
11,50 €/m² ALV. 24% × 1