Ylöjärven puu Ihmisen kokoinen puutavarakauppa

690*390*340 SAUNAPENKKI LÄMPÖKÄSITELTY RADIATA (HERMANNI)

Lämpökäsitellystä radiatasta valmistettu saunapenkki. Penkin korkeus on 350 mm, leveys 690 mm ja syvyys 390 mm. Tuote myydään myyntipakaauksessa, jolloin penkin jalat ovat kiinnittämättä. Myyntipakkaus sisältää kiinitysruuvit ja kumitallat jalkoihin.

Käsittely

Suosittelemme lämpöradiata tuotteiden käsittelyä ennen käyttöönottoa puhdistamisen helpottamiseksi ja likaantumisen estämiseksi. Tuotteen voi käsitellä esim. parafiiniöljyllä. Parafiiniöljy syventää puun omaa sävyä, jolloin lämpökäsitelty radiata muuttuu tummemman ruskeaksi ja puunsyykuviointi eroittuu selkeämmin.

Pinnat puhdistetaan liasta ja pölystä. Pinnat käsitellään käsittelyaineen ohjeiden mukaisesti.

Varmista sävyn soveltuvuus, ennen varsinaista käsittelyä. Noudata käsittelytuotteelle annettuja ohjeita.

Toimitus

Halutessasi keräämme ilmaiseksi tuotteet valmiiksi odottamaan noutoa.

Ostosten yhteydessä käyttöösi meiltä löytyy veloituksetta lainaperäkärryjä. Saatavuuden voit varmistaa myymälästämme.

Kuljetukset järjestyvät lähialueille (max. 100 km) yhteistyökumppaneidemme kalustolla. Rahdin hinta määräytyy etäisyyden mukaan, rahtien hinnat ja toimitusehdot löydät täältä

Toimitamme myös muualle Suomeen Postin välityksellä 2 – 4 arkipäivässä. Mikäli tarvitset toimituksen Postin välityksellä, ota yhteyttä myymäläämme, niin selvitämme toimituskustannukset. Voit myös kerätä tarjouspyyntökoriin haluamasi tuotteet ja lähettää tarjouspyynnön toimitustiedoilla varustettuna meille, niin vastaamme viimeistään seuraavan arkipäivän kuluessa. Tarjouspyynnön tekeminen ei vielä sido mihinkään. Postin välityksellä tapahtuvien toimitusten osalta lähetämme ennakkolaskun sähköpostilla ja sen maksettua lähetämme tilatut tuotteet.

Tarkemmat toimitusehtomme löydät täältä.

Jakkarat myydään kappaleittain. Asennettu tuote on hyväksytty tuote, laudoissa ilmeneviin mahdollisiin tuotantovirheisiin voidaan vedota vain ennen niiden asentamista.

 

Kaikki linkit avautuvat uuteen ikkunaan.

Lisätietoja palveluistamme löytyy Palvelut -sivulta.

Valmistaja: Hermanni-Talot Oy

 

Yksikköhinnassa huomioitu mahdollinen tarjous.

85,00 €/kpl (alv 24%)


Tuotetiedot

Laatu A-LAATU
Koko
Pituus
Materiaali LÄMPÖRADIATA
Myyntiyksikkö kpl
Yksikköpaino 0 kg
Varastossa 1,00 kpl
Muuta tietoa

yht. 85,00
85,00 €/kpl ALV. 24% × 1