Ylöjärven puu Ihmisen kokoinen puutavarakauppa

4,2*45 RST RUUVI RUSKEA 250 KPL/LTK

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu 45 mm pitkä ja 4,2 mm halkaisijaltaan oleva ruskeaksi pinnoitettu ruuvi. Ruuvissa on Torx 20 kanta, leikkaava kärki ja senkkaus-nystyrät kannassa. Tämä ruuvi soveltuu erityisesti kestopuiden ja lämpökäsiteltyjen kiinnittämiseen, koska perinteiset sinkityt ruuvit eivät kestä nykyisten kyllästysaineiden ja lämpökäsitellyn puun kanssa.

Ruuvi on valmistettu AISI 410 ruostumattomasta teräksestä, joka on normaaleista ruostumattomista ruuveista poiketen karkaistu. Karkaisun ansiosta ruuveista tulee huomattavasti kovempia. Tämän johdosta ruuvi ei katkea läheskään yhtä helposti kuin perinteinen RST ruuvi ja kanta säilyttää paremmin muotonsa. Lisäksi AISI 410:n erikoispiirre on magneettisuus, jonka ansiosta ruuvit pysyvät paremmin ruuvauskärjessä.

Toimitus

Kuljetukset järjestyvät lähialueille omalla tai yhteistyökumppaneidemme kalustolla. Saamme toimituksen järjestymään myös muualle Suomeen kuljetusliikkeen kautta. Mikäli tarvitset toimituksen muualle kuin lähialueelle (yli 100 km), ota yhteyttä myymäläämme, niin selvitämme rahtikustannukset.

Ruuvit pystymme toimittamaan postin välityksellä ympäri Suomea.

Halutessasi keräämme tuotteet valmiiksi odottamaan noutoa, ilmaiseksi.

Tarkemmat toimitusehtomme löydät täältä.

 

Ruuvit myydään laatikoittain (250 kpl/ltk). 

 

Kaikki linkit avautuvat uuteen ikkunaan.

Lisätietoja palveluistamme löytyy Palvelut -sivulta.

Valmistaja: Würth Oy

 

Yksikköhinnassa huomioitu mahdollinen tarjous.

18,85 €/ltk (alv 24%)


Tuotetiedot

Laatu
Koko
Pituus
Materiaali
Myyntiyksikkö ltk
Yksikköpaino 0.85 kg
Varastossa 48,00 ltk
Muuta tietoa

yht. 18,85
18,85 €/ltk ALV. 24% × 1