• Auki MA - PE  7 - 18   LA 9 - 14       
  •                            
  •  
      •  

  •  

Ota yhteyttä

toimitusjohtaja, Yrittäjä, myynti, osto
Mika Marjolahti

Insinööri ja visionääri, niin hyvässä kun pahassakin. Myös se joka loppupeleissä vastaa kaikesta. 


Yrittäjä, myynti, osto
Petri Harjamäki

Sisustuspuutavaran spesialisti, joka löytää ratkaisun pulmaan kun pulmaan, ainakin puutavaran suhteen.


Myymäläpäällikkö, myynti, osto
Ilkka Riskala

Jotta toimitukset on oikein ja ajallaan sekä hyllyissä tavarat esillä, jonkunhan täytyy niidenkin asioiden perään katsoa, meillä se on Ilkka.


Myynti, osto
Eero Aaltonen

Meidän rokkarilla on kokemusta talosta ja tuotteista reilut 10 vuotta. Kokemusta ja näkemystä aiheesta löytyy ja Eero auttaa mielellään.


Antti

ASiakaspalvelu

Tuore vahvistus tiimissämme, mutta ei suinkaan kokematon kaveri. Kokemusta ja näkemystä puutavaran parista löytyy jo yli 10 vuoden ajalta. Antti auttaa puunkovalla ammattitaidolla.

Katja

Konttoristi

Jonkun pitää katsoa meidän perään ja sen Katja on tehnyt jo yli 10 vuoden ajan. Samalla kun huolehtii että asiakkailta tulee otettua rahat pois ja välitettyä ne tavarantoimittajille. 

Marko

LEvysahaus

Meidän levysahausvirtuoosi. Kuulunut talon kalustoon jo yli 20 vuoden ajan. Se mitä Marko ei saa levysahalla tehtyä - ei saa kyllä sitten kukaan muukaan meistä. 

Akseli

Asiakaspalvelu

Useamman kesän kokemuksella nyt vakituisena tekijänä. Akseli huolehtii että hyllyissä on tavaraa ja tilaukset tulee kerättyä, oikein ja ajallaan.

Visa

Asiakaspalvelu

Meitin lentokapteeni, tällä siispä viitataan meidän puutavaran hyllytyskoneeseen jolla saa kokonaisia nippuja myyntihyllyköihin tai niistä pois. Visa osaltaan huolehtii myös tilausten keräilyistä, oikea-aikaisesti ja oikein.

Eelis

Pyöräkonekuski

Hannun jättämät saappaat hienosti täyttänyt pyöräkonevirtuoosi. Eelis pitää huolen jotta varastot pysyy järjestyksessä ja tuleva/lähtevä tavara löytää oikean paikan.

Ole meihin yhteydessä mistä tahansa joka liittyy yritykseemme tai palveluihimme.
Teemme parhaamme auttaaksemme sinua heti kun mahdollista.

Ylöjärven Puu Oy
Soppeentie 64
33470 Ylöjärvi
Suomi
03 3142 2600
ylojarvenpuu@ylojarvenpuu.fi