Ylöjärven puu Ihmisen kokoinen puutavarakauppa

Palvelut

 

Ylöjärven Puu Oy lyhyesti

Ylöjärven Puu Oy on Pirkanmaalla toimiva puutavaran myyntiin erikoistunut yritys. Olemme tarjonneet kuluttajille ja yrityksille laatutavaraa monipuolisilla palveluilla ja edullisilla hinnoilla jo vuodesta 1990.

 

Tarjoamme kattavan valikoiman puutavaraa suoraan hyllystä, mutta pystymme vastaamaan myös haastavimpiin puutarpeisiisi laajan yhteistyöverkostomme avulla. Tarvitsitpa sitten lankkua, lautaa, paneelia, kestopuuta tai muuta, löydämme varmasti juuri sinulle sopivan ratkaisun.

 

Kokenut henkilökuntamme takaa, että saat parasta palvelua kovalla ammattitaidolla. Autamme sopivien materiaalien valitsemisessa, tarjoamme vaihtoehtoja ja kysymme juuri ne oikeat kysymykset. Teemme puutavaran hankkimisesta helppoa.

 

Ylöjärven Puun luottoluokitus on ollut jo vuosia vähintään AA-luokitettu.  

 

 

Keräys

Mikäli et halua itse kerätä tuotteita hyllyistämme, voimme halutessasi koota tarvitsemasi puutavarat valmiiksi nippuun odottamaan noutoa, veloituksetta. Tuotteita ei tarvitse maksaa ennakkoon, vaan vasta noudon yhteydessä. Mikäli haluat tuotteesi valmiiksi niputettuna, tee tilaus 1–2 työpäivää ennen aiottua noutoa. Ilmoita tilausta tehdessäsi millaisella kalustolla olet tulossa puutavaroita noutamaan, niin otamme huomioon myös mahdolliset kuljetusvälineen aiheuttamat rajoitukset.

 

 

 

Asiakassirkkeli

Käytössäsi on 2 asiakassirkkeliä, joilla voit veloituksetta katkaista puutavaraasi kuljetusta varten lyhyempiin pätkiin tai valmiiseen määrämittaan. Henkilökuntamme avustaa sinua tarvittaessa sirkkeleiden käytön kanssa. 

 

Katkontapalvelu

Halutessasi voit tilata puutavarat valmiiksi mittoihin katkottuna. Mikäli haluat tuotteesi valmiiksi mittoihin katkottuna, tee tilaus 1 - 2 työpäivää ennen aiottua noutoa tai kuljetusta. Lisätietoja katkontapalvelusta ja sen hinnoittelusta voit kysyä joko henkilökunnaltamme tai ottamalla yhteyttä myymäläämme. 

 

Levysahaus

Voit sahauttaa laajasta valikoimastamme löytyvät liimapuulevyt, vanerit, melamiinilevyt ja muut tuotteet haluamiisi mittoihin. Teemme myös levysahauksia ilman ennakkovarausta mahdollisuuksien mukaan. Suosittelemme kuitenkin, että varsinkin isommissa sahausmäärissä teet tilauksen ennakkoon, jolloin tilauksen maksaminen tapahtuu vasta noudettaessa. Lisätietoja levysahauksesta ja sen hinnoittelusta voit kysyä joko henkilökunnaltamme tai ottamalla yhteyttä myymäläämme.

 

Sähköiset palvelut

 

Asiakkaillamme on mahdollisuus saada halutessaan tunnukset verkkosivuillemme, jolloin näet tuotekohtaisesti sovitut hintasi, pääset tekemään uusia tilauksia vaivattomasti ajasta ja paikasta riippumatta sekä selaamaan vanhojen tilaustesi tietoja. Kaiken tämän voit tehdä myös mobiililaitteillasi, sillä sivusto on tehty mobiililaitteita silmällä pitäen. Rekisteri- ja tietosuojaselosteen löydät täältä.

 

Tarjouslaskelma

Mikäli teillä on tarve suuremmalle määrälle tuotteita, laskemme teille tarjouksen kyseisistä tuotteista. Tarjouspyynnön tekeminen sivuiltamme on helppoa: kerätkää koriin haluamanne tuotteet ja niiden kokonaismäärät. Tuotteisiin liittyvistä erityistoiveista voitte kertoa meille lisää vapaassa tekstikentässä. Mikäli sivuiltamme ei löydy jotain haluamaasi tuotetta, kirjoita kyseisen tuotteen tiedot vapaaseen tekstikenttään, niin selvitämme myös tämän tuotteet ja annamme siitä hinnan, mikäli toimitus saadaan järjestymään. Saatte vastauksen tarjouspyyntöönne 1–2 arkipäivän kuluessa.

 

Peräkärry

Voit kuljettaa ostoksesi itse perille asiakasperäkärryillämme veloituksetta. Käytössäsi on kaikkiaan 4 eri peräkärryä, joista isoimman kantavuus on 2 000 kiloa. Kysy lisää peräkärryn lainaamisesta henkilökunnaltamme tai ota yhteyttä myymäläämme.

 

Kuljetus

Meiltä löytyy oma kuljetuskalusto, jolla voimme toimittaa tilaukset perille sovittuun aikaan. Tarvittaessa käytämme apuna myös paikallisia kuljetusyrittäjiä. Lisätietoja kuljetuksista, aikatauluista ja hinnoittelusta saat henkilökunnaltamme tai ottamalla yhteyttä myymäläämme. Kuljetuksiin liittyvät tarkemmat tiedot löytyvät toimitusehdoista.

 

Kestopuun kierrätys

1.1.2020 alkaen kestopuujätteen vastaanotto loppuu osalla puu- ja rakennustarvikeliikkeitä, tai tulee maksulliseksi. Syynä muutokseen on energiahyödynnettäväksi toimitettavan jätteen käsittelykustannusten nousu. Kustannusten nousu tarkoitta sitä, että kestopuulavan tyhjennys tulee puu- ja rakennustarvikeliikkeille maksulliseksi.

 

Jatkossakin otamme vastaan veloituksetta kestopuusilppua 200l jätesäkillisen verran.

Tätä isommista määristä henkilöauton peräkärrylliseen (max. 3,3m pitkä lava) asti veloitamme 30€/kuorma.

 

-          Emme ota vastaan henkilöauton peräkärryllistä isompia määriä, vaan ne tulee toimittaa kunnalliselle jäteasemalle.

-          Otamme vastaan ainoastaan kuluttajien kestopuu työstöjätettä. Yritykset ja yhteisöt toimittavat kestopuujätteet suoraan kunnallisille jäteasemille.

-          Emme ota vastaan kestopuupylväitä, ratapölkkyjä, laituri – keinu ym. isoja kokonaisuuksia.

-          Puista tulee poistaa isot metalliosat, kuten kulmaraudat ja vastaavat. Nauloja/ruuveja ei tarvitse poistaa.

 

Kunnalliset jäteasemat esim. Nokian Koukkujärvi ja Tampereella Tarastejärvi ottavat max. 1 m3 kestopuujätettä vastaan veloituksetta, yli menevältä osuudelta veloitus 30€/alkava m3.

 

Lue lisää kestopuun kierrätyksestä www.kestopuu.fi